O nama

Alex Trade d.o.o se bavi distribucijom, ugradnjom, servisiranjem i inženjeringom hidrauličkih i pneumatskih sistema i komponenti.
Osnovano 1993.godine u Beogradu .

Višegodišnjom tradicijom, kvalitetom i konkurentnom prilagodljivošću, Alex Trade je opstao u veoma različitim poslovnim uslovima.

Uspeli smo da održimo visoku pozicioniranost poslovanja.
Alex Trade je ovlašćeni zastupnik renomiranih svetskih kompanija iz oblasti fluidne tehnike.
Sve navedene poslove u oblasti pneumatike i hidraulike obavljamo na licu mesta, a po potrebi i u našem servisu.

Obezbeđujemo zakonom propisane ateste za pojedine komponente i atestnu dokumentaciju. Radimo generalne remonte mašina i uređaja uz obezbeđivanje rezervnih delova.

Alex Trade d.o.o. je velikim brojem komponenata na lageru i montažom pneumatskih cilindara u našem pogonu, po standardima našeg ino-partnera, obezbedio brzu i efikasnu uslugu našim saradnicima.

img_0007

POSLOVNE PROSTORIJE ALEX TARDE D.O.O.

HIDRAULIKA – PNEUMATIKA – FILTERI – SERVO HIDRAULIKA

Usluge

    • Distribucija delova renomiranih svetskih proizvođača.
    • Ugradnja, servisiranje i projektovanje hidrauličnih i pneumatskih delova i sistema.

alextrade-usluge

  1. PLANIRAMO
  2. PROJEKTUJEMO
  3. PROIZVODIMO
  4. PRODAJEMO i
  5. SERVISIRAMO hidraulične i pneumatske sisteme (pumpe, hidromotore, ventile, cilindre, akumulatore, agregate...) i fleksibilna creva sa priključcima svih vrsta i namena!

[caption id="attachment_2487" align="alignright" width="200"]servis hidraulike i pneumatike servis hidraulike i pneumatikedownload (4)[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="150"]Start up sistema za podmazivanje Start up sistema za podmazivanje[/caption]

Sertifikati

Novosti Alex Trade

Poštovani , Pozivamo vas da nas posetite na 63. SAJMU TEHNIKU u Beogradu. Očekujemo vas sa zadovoljstvom na našem štandu , Hala1 , štand 1316. Radujemo se susretu!!

PRIZNJANJE ALEX TRADE - ENERPAC SASTANAK DISTRIBUTERA 2017 [gallery ids="2533,2534,2535"]